Kaj je summer school?

Posted by Lesnik on February 20, 2020 in Uncategorized |

Poletna šola ali summer school lahko asociira na marsikaj. A mi imamo v mislih poletno šolo, ki jo organizira Business school oziroma Poslovna akademija, ki je bila ustanovljena pred nekaj več kot petimi leti.

Najverjetneje je večini med vami še kako dobro znano, da po koncu šolanja ne boste dobili dela, ki vas najbolj veseli, temveč se boste morda morali zaposliti nekje samo zato, da se boste lahko vsaj nekaj časa dobro preživljali oziroma vse dokler ne boste našli boljše priložnosti. Slednje pa še zdaleč ne pomeni, da boste v življenju počeli stvari, ki vas najbolj veselijo in tudi izpolnjujejo. Summer school pa je odlična priložnost za vas, če se želite izogniti delu, ki vas ne veseli, ter se posvetiti predvsem temu, kar vas bo v življenju v veliki meri tudi izpopolnjevalo.

Prijavite se summer school

Summer school oziroma poletna šola torej poteka pod okriljem Poslovne akademije. Njen cilj je, da mladim povrne upanje, da bodo v življenju lahko resnično počeli tisto, kar jih veseli.

Poletna šola poteka na različnih lokacijah, po vsem svetu, udeležujejo pa se je lahko predvsem mladi med 19. in 27. letom starosti. Ti pod okriljem vrhunskih profesorjev ter mentorjev odkrivajo popolnoma nove dimenzije znanja za življenje. Še posebej pa so zanimive uspešne zgodbe poslovnežev, ki v poletni šoli prav tako mlade učijo o tem, kako v življenju uspeti.

Ustanovitev svojega podjetja

Summer school vam  tako pomaga priti do znanj, ki vam omogočajo, da lahko trgu oziroma ljudem ponudite nekaj popolnoma novega. S pomočjo tečaja boste lahko zagnali svoje podjetje, ki bo postalo uspešno zaradi znanj, ki ste jih pridobili na poletni šoli. Morda pa vas bo na tečaju odkril kakšen uspešen podjetnik, vas povabil na intervju ter omogočil začetek izjemno bogate kariere. Kaj vse vam summer school še ponuja, pa si lahko preberete tudi s pomočjo spleta, kjer boste izvedeli, kdo so ustanovitelji Poslovne akademije, ki organizira poletno šolo. Preberite si več tukaj https://abc-businessacademy.com/summer-school/.