0

Acer prenosniki zagotavljajo odlično kakovost za sprejemljivo ceno

Posted by admin on February 15, 2016 in prenosni računalniki, Uncategorized |

Kadar me znanci sprašujejo o tem, kakšen prenosni računalnik naj kupijo ter pri tem sprašujejo po različnih blagovnih znamkah, jim vedno povem, da so po mojih izkušnjah najboljši kompromis med kakovostjo in ceno Acer prenosniki, ki so morda še desetletje nazaj veljali za slabše od vodilnih svetovnih blagovnih znamk z zvenečimi imeni, danes pa so jim po kakovosti povsem enaki, po ceni pa seveda v veliki prednosti. Marsikdo je ob tem začuden, saj je mnenje, da so Acer prenosniki primerni le, če si kaj boljšega ne moreš kupiti, a nazadnje jim dam primerjavo, ki jo vsakdo razume – iz avtomobilskega sveta. Acer prenosniki so kot avtomobili znamke Škoda, ki skrivajo v sebi enake dele in enako kakovost kot bolj prestižni nemški avtomobili, vendar jih »tepe« značka.

In Acer prenosniki so na istem. Če bi odstranili napis z imenom blagovne znamke in ga nadomestili z drugim, bi marsikdo prisegal nanje, tako pa je treba ljudi včasih nekoliko dlje prepričevati, da bodo dobili kakovost. In to kakovost, ki je v primerjavi z bolje zvenečimi imeni celo v prednosti, saj stane manj. Nenazadnje vsi vemo, kako hitro blagovna znamka povzroči, da smo ljudje pripravljeni marsikatero stvar preplačati, pa čeprav to sploh ni potrebno.

Da so Acer prenosniki zares kakovostni, lahko potrdim tudi s tem, da jih uporabljam sam. Že vrsto let delam na področju računalniške trgovine in niti na misel mi ne pride, da bi v računalnike, ki jih potrebujem za svoje delo, vlagal velike vsote. Nenazadnje uporabljam tri računalnike in vsakega zamenjam na dve leti, torej bi bila izguba prevelika. Acer prenosniki paso na voljo po zame sprejemljivi ceni in z njimi opravljam vse, kar bi tudi z računalniki »boljše« znamke. Večina ljudi, ki potrebuje prenosnik zgolj za pisanje besedil ali za dostop do spleta in elektronske pošte, pa se z znamkami itak nima kaj veliko za obremenjevati, kajti za njih so tudi Acer prenosniki takšna tehnologija, da je sploh ne potrebujejo. Povprečen človek bi za svoje potrebe brez težav uporabljal tudi pet ali deset let star računalnik, pa bi bil lahko v resnici z njim povsem zadovoljen, saj bi ta poskrbel za vse njegove potrebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *