Ekstrakcijski sesalnik je odlična rešitev za tapicirana tla in preproge

Posted by Tomaž on October 16, 2019 in Uncategorized |

Tapicirana tla in preproge postanejo s časom neprivlačna in ne samo umazana. Z leti se na njih pojavijo tudi sledi hoje, ki pa jih z običajnim sesalnikom težko odstranimo. V takšnih situacijah marsikdo pomisli na profesionalno globinsko čiščenje, vendar zakaj ne bi kar sami poskrbeli za lep izgled naše preproge? Če se boste odločili za ekstrakcijski sesalnik, bodo vaše skrbi glede umazanije zagotovo v trenutku izginile.

Z ekstrakcijskim sesalnikom pa ne boste čistili zgolj preprog, ampak ga boste lahko uporabili tudi za čiščenje talnih površin kot so na primer tla, ploščice, linolej ali kamnite površine. S časom boste ugotovili, da je ta sesalnik uporaben praktično za vse vrste površin.

Ekstrakcijski sesalnik se ponaša z učinkovitim delovanjem

V primerjavi z običajnimi sesalniki, ima ekstrakcijski sesalnik številne prednosti. Najbolj pomembna značilnost je ta, da se čista in umazana voda ne mešata, saj se čista voda uporablja izključno iz posode za čisto vodo, umazana pa se zbira v za to ločeni posodi. S tem odpravimo eno od največjih pomanjkljivosti običajnih sesalnikov, saj umazanijo temeljito odstranimo in je ne porazdelimo naokoli.

Ekstrakcijski sesalnik se ponaša tudi z veliko sesalno močjo, ki omogoča izpiranje in pobiranje tekočine, kar zagotavlja ne le optimalno globinsko čiščenje, ampak tudi odstranjevanje najbolj trdovratne umazanije.

Ekstrakcijski sesalnik je vsestransko uporaben

Ekstrakcijski sesalnik je uporaben tudi v zahtevnejših okoljih in za profesionalno uporabo, zato ga pogosto uporabljajo profesionalni čistilci ali pa čistilnice avtomobilov. Ker jih odlikuje močan podtlak, z njimi ne odstranjujemo zgolj trdovratne umazanije, ampak zagotavljajo tudi odlično sušenje.

Vendar pa ekstrakcijski sesalnik ni namenjen zgolj globinskemu čiščenju. Običajno imajo tovrstni sesalniki bogat nabor dodatne opreme in, zahvaljujoč ogromnemu obsegu pribora, sesalnik uporabljamo tudi za klasično mokro / suho sesanje. Poleg globinskega sesanja tako lahko z ekstrakcijskim sesalnikom opravimo čisto običajno sesanje prašnih delcev.

Tags: ,