Kakšne tečaje ponuja Siemens Slovenija?

Posted by Marko on August 27, 2019 in Izobraževanje |

Izobraževanja PLC programiranja so vedno bolj iskana in zanje vlada vedno večje zanimanje. Vedno več ljudi se želi naučiti krmiljenja, saj je to znanje iskano med delodajalci oziroma se vedno več podjetij zaveda, kako pomembno znanje je to. Vedno več podjetij tudi vlaga v avtomatizacijo različnih procesov, zato potrebujejo zaposlene, ki bi obvladovali to področje. Siemens Slovenija s svojimi izobraževanji poskrbi, da lahko njihovi zaposleni, pa tudi vsi ostali, ki jih to področje zanima, dobijo vse potrebno znanje.

Izobraževanja s področja krmiljenja in avtomatizacije

Siemens Slovenija ponuja zelo raznolik nabor tečajev, ki jih izvajajo v lastnem vadbenem centru, kjer je vse prilagojeno tako, da imajo tečajniki za učenje kar se da najboljše pogoje oziroma imajo na razpolago prav vse, kar potrebujejo za to, da se lahko seznanijo s krmiljenjem in PLC programiranjem tako v teoriji kot v praksi.

To pomeni, da je na voljo najnovejša oprema za avtomatizacijo in krmiljenje tega priznanega nemškega proizvajalca, poleg tega pa so vam na razpolago tudi odlični inštruktorji, ki vam predstavijo delovanje vse opreme, specifike posameznih modelov ter to, za kakšne namene se ta oprema lahko uporablja.

Tečaji za začetnike in za izkušene mojstre krmiljenja

Na voljo so vam različni tečaji, ki so prilagojeni tako, da lahko med njimi vsakdo poišče ustreznega zase glede na stopnjo svojega predznanja in izkušenj. Torej so vam na razpolago tako tečaji za čiste začetnike kot takšni za izkušene mojstre krmiljenja.

Na tečaju se boste zato naučili veliko novega ter pridobili ogromno znanja s področja krmiljenja in avtomatizacije. Če PLC krmiljenje sicer že dobro obvladate, se vam zagotovo splača skrbeti za nadgrajevanje svojega znanja, saj se tehnologija nenehno razvija in prinaša nove in nove možnosti.

Takšno izobraževanje pa lahko predstavlja tudi zelo dobro vstopno točko v svet krmiljenja in avtomatizacije za vse, ki se želijo seznaniti s tem področjem. Zato je primerno za vse, ki bi radi spremenili svojo poklicno pot oziroma poskrbeli za razvoj svoje kariere na tem področju.