Kdo organizira Siemens izobraževanja v Celju?

Posted by Marko on July 12, 2022 in Izobraževanje |

Izobraževanja v partnerstvu skupaj s podjetjem Siemens organizira slovensko podjetje VRD Dankon. Siemens izobraževanja potekajo tudi v Celju, kjer so na voljo dobro opremljeni prostori in izkušeni mentorji. Več o njih lahko izveste na njihovi spletni strani, kjer lahko pridobite vse potrebne informacije o tem, kje in kdaj se izvajajo ter kakšne vsebine prinašajo, saj so na voljo različni moduli oziroma različne vrste tečajev, na katerih se lahko naučite PLC programiranja – vse od osnov pa do krmiljenja zelo zahtevnih in zapletenih procesov.

Za čiste začetnike, izkušene mojstre in vse ostale

Siemens izobraževanja, ki potekajo v Celju, so namenjena različnim profilom tečajnikov. Zaradi tega so oblikovana kot široka paleta različnih tečajev, med katerimi je možno izbirati glede na svoje dosedanje izkušnje s PLC programiranjem oziroma krmiljenjem, pa tudi glede na svoje preference. Za začetniške tečaje tako predznanje ni potrebno, saj se boste na njih naučili vseh osnov, od spoznavanja s krmilniki in drugo opremo do priprave okolja za PLC programiranje ter učenja vsega, kar je potrebno vedeti za začetek samostojnega krmiljenja.

siemens avtomatizacija

Za tiste, ki imate že določeno predznanje ali izkušnje s krmiljenjem, pa so v ponudbi tudi nadaljevalni tečaji, pri katerih lahko izbirate med različnimi moduli. Na spletni strani www.dankon.si boste našli podrobne informacije o tem, kakšni moduli so na voljo in kaj ponujajo. V primeru, da med njimi ne najdete najbolj ustreznega, pa je podjetje najbolje kontaktirati, saj ponujajo tudi individualno prilagojene tečaje, ki so zasnovani tako, da ustrezajo specifičnim potrebam udeležencev.

Krmiljenje od teorije do prakse

Siemens izobraževanja omogočajo učenje krmiljenja ne le v teoriji, ampak predvsem v praksi. Tečaji namreč temeljijo na praktičnem delu s Siemensovo opremo in krmilniki, zato boste od njih odnesli veliko znanja, ki ga lahko uporabite pri samostojnem PLC programiranju v praksi. Mentorji, ki vodijo tečaje, nimajo le veliko teoretičnega znanja, ampak predvsem vedo, kako takšno delo poteka v praksi, kaj so tiste stvari, na katere je treba biti pozoren, kako se izogniti težavam, kako določene stvari narediti lažje … Vse to pa bodo naučili tudi vas, če se boste odločili za kakšnega od tečajev krmiljenja oziroma PLC programiranja. V primeru, da vas takšni tečaji zanimajo oziroma bi si želeli pridobiti novega praktičnega znanja, se zato čim prej obrnite na podjetje VRD Dankon.