Poceni email marketing

Posted by admin on April 7, 2016 in Internet marketing, Uncategorized |

Email marketing prinaša odlične rezultate po ugodni ceni! Ga še niste preizkusili? Potem je sedaj čas, da to storite! Izkoristite prednosti tega marketinškega orodja, ki je že mnogim podjetjem, storitvam, produktom in spletnim stranem pomagal, da so postali bolj prepoznavni. Prepoznavnost pa je pot, ki vodi do uspeha in dobička, zato je email marketing tisto orodje, ki ga potrebujete!

Kako se sploh lotiti masovnega pošiljanja emailov svojim strankam in tistim, ki jih vaši produkti ali storitve zanimajo? Prvi korak je, da pridobite čim več email naslovov vaših potencialnih strank, kar lahko storite na različne načine – s pomočjo prijavnega okenca na e-novice na vaši spletni ali facebook strani, s pomočjo nagradne igre, kjer morajo sodelujoči vpisati tudi svoje podatke in podobno.

Pri pridobivanju naslovov je predvsem pomembno, da se lastnik email naslova strinja tudi z naročilom e-novic, ki mu jih boste pošiljali v njegov predalčnik. Drugi korak je nato uporaba orodja za email marketing, ki je specifično oblivano tako, da lahko v njem enostavno pošiljate tako imenovane newsletterje oziroma e-novice in e-nasvete vašim strankam, kupcem in vsem ostalim, ki bi jih lahko zanimale.

S pomočjo takšnega orodja je oblikovanje kampanj in pošiljanje e-mailov zelo enostavno, pridobite pa tudi boljši nadzor nad tem, kako so bile vaše e-mail kampanje sploh učinkovite – to pa je bistveno! Brez povratne informacije je namreč težko vedeti, kaj je recept za uspeh.

Takšno orodje za email marketing vam omogoča testiranje različnih kampanj in newsletterjev, pa tudi zbiranje določenih podatkov o prejemnikih – ali so sploh odprli prejeto email sporočilo, so preko njega obiskali vašo spletno stran, so na tej strani nato kaj kupili in podobno. Poleg tega pa so vam na voljo tudi druge informacije, kot so na primer demografski podatki, ki se lahko izkažejo za zelo pomembne oziroma jih je vsekakor dobro poznati, če želimo načrtovati email kampanje, ki bodo prodajale in prinašale dobiček.