0

Prehitite konkurenco s hitrim nakupom domene

Posted by admin on January 3, 2017 in internet in spletne strani, Uncategorized |

Registracija in nakup domene morata biti izvedena čim prej. Na ta način ste en korak pred konkurenco. Pri registraciji izberite zanesljivega ponudnika, ki vam zagotavlja dokončano registracijo domene v roku nekaj ur ali najkasneje v enem dnevu. Tekom celotnega postopka registracije domene vam mora biti ponudnik vedno na voljo, zato izberite zanesljivega in odzivnega ponudnika.

Konkurenčni nakup domene

Registracija in nakup domene (www.domenca.com) morata biti izvedena hitro in zanesljivo. Vaša konkurenca vas ne sme prehiteti in registrirati domene pred vami. Na ta način izgubite velik del trga in strank. Izberite zanesljivega registrarja, ki bo nakup domene izvedel v roku nekaj ur, ali v primeru nakupa čez vikend, najkasneje v ponedeljek. Tako boste vedno en korak pred konkurenco.

Registrirajte domeno z več domenskimi končnicami

Pri nakupu domene vedno registrirajte več domen z različnimi domenskimi končnicami. Tudi, če jih trenutno ne boste uporabljali, jih boste lahko v bodoče. Nakup domene z različnimi domenskimi končnicami hkrati poskrbi za to, da jih ne bodo zakupili drugi. Pri registraciji mora biti registrar hitro odziven na vaše naročilo, saj le tako zagotavlja vašo tržno prednost. Priporočljivo je, da ne izberete najcenejšega ponudnika.

Nakup domene poteka v več enostavnih korakih

Najprej preverite razpoložljivost vaše domene. Preverite jo lahko v spletnem iskalniku ali neposredno pri ponudniku registracije domen. Fizične osebe morajo posredovati svoje osebne podatke, kot na primer ime, priimek, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko. Pravne osebe morajo poleg osnovnih podatkov navesti tudi naslov podjetja, davčno številko in podatek ali so zavezanec za DDV ali ne.
Plačilno sredstvo vpliva na hitrost registracije domene

Registrar zaključi nakup domene in jo registrira, čim na transakcijski račun prejme plačilo. V primeru bančnega nakazila, je registracija ponavadi opravljena šele naslednji dan. Plačilo prek UPN naloga poteka podobno. Nekateri registrarji omogočajo registracijo domene že na podlagi zaslonske slike plačila računa. To pomeni, da jim zadostuje potrdilo iz vaše spletne banke, da je plačilo izvedeno in bo denar nakazan najkasneje v naslednjem delovnem dnevu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *