Stretch hood folija

Posted by Marko on October 8, 2020 in internetno podjetništvo |
STRETCH HOOD FOLIJA

Zakaj vse se uporablja stretch hood folija? Kdor se ukvarja s pakiranjem izdelkov, je verjetno že slišal za ta odličen pakirni material, saj se uporablja v različne namene oziroma je njena uporaba vsestranska. Največkrat pa se jo uporablja za pakiranje palet in različnega tovora na njih, saj se v ta namen dokazano zelo dobro obnese. Tovor na paleti namreč ustrezno zaščiti tako, da ga je možno shranjevati tudi zunaj oziroma na prostem, hkrati pa poskrbi tudi za večjo stabilnost palete.

Številni nameni uporabe

Gre za zelo raztegljivo folijo, ki se kot pakirni material uporablja v številne namene v različnih panogah. Pogosto se na primer uporablja za pakiranje gradbenega in drugega materiala, pločevink, plastenk in še marsičesa drugega. Pravzaprav je primerna za pakiranje prav vseh izdelkov, ki so shranjeni na paletah ali se na tak način transportirajo.

Izredno funkcionalen pakirni material

Stretch hood folija

Njena uporaba pa je tudi zelo enostavna in ekonomična, zaradi česar lahko rečemo, da gre za izredno funkcionalen pakirni material, kar potrjujejo tudi številni zadovoljni uporabniki. Mnoga proizvodna in druga podjetja si sploh ne predstavljajo več skladiščenja ali transporta svojih proizvodov brez nje, saj z njeno pomočjo ti veliko bolj varno prispejo na cilj oziroma so med skladiščenjem zaščiteni pred poškodbami, ki bi jih lahko povzročili vlaga in ostali zunanji dejavniki.

Kakšne prednosti ima stretch hood folija?

Naj vam naštejemo nekaj prednosti omenjenega pakirnega materiala:

  • nudi zelo dobro zaščito tovora,
  • tovor zaščiti tudi pred vlago,
  • omogoča možnost shranjevanja tovora na prostem,
  • prilagodi se obliki tovora,
  • je zelo odporen pakirni material,
  • ima veliko vzdržljivost,
  • zagotavlja stabilnost palete in tovora na njej,
  • takšno pakiranje omogoča bolj enostaven transport in bolj varno skladiščenje.

Pakirna rešitev za optimalno zaščito tovora

Stretch hood folija tako zagotovo predstavlja optimalno zaščito tovora, ki je shranjen na paletah, zaradi česar vsekakor velja razmisliti o njeni uporabi. Dobavljiva je tudi v obliki rokava, kar vam omogoča še bolj enostavno in hitrejše pakiranje palet oziroma to, da še bolj poenostavite svoj pakirni proces.