0

Triglav dopolnilno zavarovanje lahko sklenete širom Slovenije

Posted by Tomaž on August 14, 2019 in Uncategorized |

Ali veste, da v Sloveniji dopolnilno zavarovanje lahko sklenete le v treh zavarovalnicah in vam vse nudijo enako kritje za zdravstvene storitve? Ena od vodilnih tovrstnih zavarovalnic je tudi zavarovalnica Triglav. Da se izognete visokim doplačilom pri obisku zdravnika, zdravljenju v bolnišnici, prevzemu zdravil na recept, okrevanju v zdravilišču in drugih zdravstvenih storitev, lahko v eni od poslovalnic širom po Sloveniji sklenete Triglav dopolnilno zavarovanje.

Zavedati se morate, da brez dodatnega zdravstvenega zavarovanja lahko marsikatera doplačila znašajo od 5% pa kar do 90% vrednosti zdravstvenih uslug. Prav tako je potrebno za usluge doplačati tudi študentom, ki zaradi izgube statusa študenta, pavziranja ali dopolnitve 26. leta, nimajo sami sklenjenega dopolnilnega zavarovanja. Vsi tisti, ki sklenete Triglav dopolnilno zavarovanje, pa tega niste plačevali več kot mesec dni, morate vedeti, da imajo zavarovalnice čakalno dobo tri mesece. To pomeni, da ob sklenitvi zavarovanja, tri mesece plačujete premijo, vendar kritja žal nimate.

triglav je ime gore, obenem pa tudi ime naše največje zavarovalnice, ki ponuja tudi dopolnilno zavarovanje

Triglav dopolnilno zavarovanje ima številne prednosti

V kolikor se odločite, da boste Triglav dopolnilno zavarovanje sklenili pri zavarovalnici Triglav, boste z odločitvijo pridobili številne prednosti. Najpomembnejša med njimi je seveda izogib doplačil za zdravstvene usluge, zdravstvene pripomočke, zobotehnično protetiko in da ne govorimo o morebitnih operacijah, ki so glede na težavnost primera, lahko izredno drage.

Dodatna ugodnost ob sklenitvi

Ob sklenitvi si lahko izberete dodatno ugodnost v višini 30 € ali 20 €. Izberete lahko bon v višini 30€, ki ga lahko uporabite za plačilo samoplačniških zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev v Sloveniji, ali pa Petrolovo darilno kartico s kar 20 € dobroimetja, ki jo lahko uporabite na več kot 300 bencinskih servisih po Sloveniji.

Zavarovalnica Triglav vam posebne ugodnosti nudi, v kolikor sklenete zavarovanje Triglav komplet, v katerega je poleg dopolnilnega zavarovanja vključeno še mnogo drugih zavarovanj povezanih z vašim domom, avtom, nezgodami itd. S sklenitvijo dopolnilnega zavarovanja si poleg pridobite številne popuste.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *