Tudi vaše podjetje potrebuje novo spletno stran!

Posted by admin on January 6, 2020 in internet in spletne strani |

Izdelava spletne strani je storitev, ki jo ponuja kar nekaj ponudnikov, vendar pa se je takrat, ko spletno stran potrebujete sami oziroma vaše podjetje, težko odločiti, koga izbrati. Nekateri imajo nižje cene, drugi obljubljajo res hiter čas izdelave, tretji pa imajo čudovite reference, ki vas prepričajo s svojim dizajnom in funkcionalnostjo. Pri spletni strani je slednje gotovo najbolj pomembno, torej mora biti na prvem mestu pri izbiri kakovosten končni izdelek, seveda pa mora biti stran narejena tudi v doglednem času in po primerni ceni – če želite vse to, berite dalje!

Nova spletna stran

Dejstvo je, da gre tehnologija zelo hitro naprej in da spletne strani hitro postanejo zastarele tako z vidika samega dizjana in videza kot tudi z vidika funkcionalnosti in delovanja. Zato je najmanj na vsakih nekaj let treba poskrbeti za prenovo spletne strani. Prenova oziroma ponovna izdelava spletne strani na novo je nujna zato, da vaša stran ohrani stik s časom in tehnologijo, s trenutnimi trendi in s tem, česar so vajene vaše stranke. Zato bi vsako podjetje k celostni javni podobi, ki je vsekakor zelo pomembna, moralo prišteti tudi spletno podobo, med katero je gotovo na prvem mestu spletna stran.

Kakšno stran bi radi imeli?

Ne glede na to, ali spletno stran mogoče že imate ali pa jo boste delali popolnoma na novo, je v vsakem primeru treba premisliti, kakšno stran sploh potrebujete, saj je od tega odvisno, kakšna bo. Obstaja namreč več različnih možnosti, med katerimi lahko izbirate, da bo vaša nova spletna stran resnično takšna, kot si želite:

  1. Spletna vizitka – najbolj preprosta je spletna vizitka, ki je namenjena zgolj objavi vaših kontaktnih in morda še kakšnih drugih podatkov o vas in o vašem podjetju.
  2. Predstavitvena spletna stran – takšna stran je že bolj kompleksna in navadno vsebuje več podstrani, na katerih so predstavljene vaše storitve ali izdelki oziroma to, kaj ponujate.
  3. Spletna stran z aktualnimi novicami – na vsaki spletni strani je lahko tudi možnost objave aktualnih novic oziroma novosti, vedno več podjetij pa v ta namen uporablja tudi družbena omrežja.
  4. Kako napraviti Blog – še ena možnost za posodabljanje vaše spletne strani je blog, ki je lahko samostojna stran ali pa le del celote, odvisno od tega, kaj potrebujete.
  5. Spletna trgovina – na spletu lahko postavite tudi trgovino in tako razširite svoj posel oziroma ga postavite popolnoma na novo, s tem, da je lahko trgovina samostojna stran ali pa le del neke druge strani.