0

Veselo druženje s sorodniki in prijatelji

Posted by Tomaž on March 5, 2020 in Uncategorized |

Nekateri med vami pogosto tarnate, da nimate pravega časa za svoje sorodnike in prijatelje. Najbolje je, da se z njimi dogovorite za vsaj mesečno srečanje, ker boste na ta način lahko dobro ohranjali odnose. Srečanje lahko poteka kar pri vas doma ali pa si rezervirate primeren prostor v kakšni priljubljeni gostilni in lokali. 

Da bo druženje še prijetnejše, pa si lahko, na primer, omislite družabne igre s kartami ali kaj podobnega. Večer ali dan bo tako še bolj zabaven in poln lepih spominov. 

Pripravite zanimiv program 

Mesečno srečevanje z ljubimi osebami bo še prijetnejše, če ga boste vsaj malo naprej tudi načrtovali. Na srečanju lahko za naslednjič določite osebo, ki bo pripravila program oziroma igre za naslednjič. Če se boste zabavali še ob dobri hrani in pijači, pa še toliko bolje. 

S seboj prinesite tudi nekoliko manj poznane igre s kartami. Ena od možnosti je tudi ta, da karte ustvarite kar sami, prav tako pravila zanje. Nikakor ne pozabite v druženje tu in tam vključiti še svojih otrok, ki naj s seboj prinesejo otroške karte in naj se zabavajo po svoje. 

Veselo druženje s prijatelji med družabnimi igrami

Enka je top 

In če res nimate prave ideje, s katerimi kartami bi se igrali, je enka zagotovo vedno aktualna in verjetno je ni osebe, ki bi se takšne igre s kartami branila. 

Tako imejte vedno pri sebi, za vsaj slučaj, še enko, s katero boste zagotovo popestrili večer. Sicer pa si lahko s pomočjo spleta ogledate najbolj priljubljene oziroma najbolj zaželene igre s kartami. Na njem obstajajo tudi prodajalne, kjer so vam na voljo številne vrste kart; tudi takšne, ki jih lahko uporabite za vedeževanje.

Pri srečanju izberite nekaj oseb in jim s pomočjo kart napovejte usodo. Pred tem si dobro preberite navodila kart, da boste izpadli še bolj profesionalno. Morda bo vaša skupina postala zanimivejša še za sosednje druščine, ki se vam bodo pridružile pri prerokovanju s kartami. 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *