Zakaj se cena skoka s padalom tako razlikuje pri različnih ponudnikih

Posted by Tomaž on July 10, 2020 in Uncategorized |

Skakanje s padalom je že od nekdaj izredno privlačno za vse adrenalinske ljubitelje. Seveda pa s padalom ne more skočiti vsakdo, ki si tega zaželi. Pred prvim skokom moramo opraviti obvezni tečaj, kjer nas izkušeni skakalci podučijo o poteku skoka in o varnem skakanju s padalom. Le če smo na skok dobro pripravljeni, se med skokom ne bomo poškodovali.

Zato na začetku ni bistvena samo sama cena skoka s padalom, ampak tudi cena tečaja, ki ga moramo opraviti. Dobri centri za skakanje s padalom se nahajajo povsod v Sloveniji. Slovenci smo izredni ljubitelji adrenalinskih športov, saj se vsako leto izredno veliko ljudi odloči preizkusiti v različnih aktivnostih. Poleg skoka s padalom je priljubljen tudi skok bungee jumping ter adrenalinski spust iz skakalnice v Planici. Adrenalinskih privržencev cena skoka s padalom ne zanima toliko kot izkušnja in adrenalin, ki ga pri tem občutijo.

Cena skoka s padalom je odvisna tudi od izkušenosti ponudnika

Najboljši ponudniki skoka s padalom imajo zaposlene izredno dobre inštruktorje, ki nas varno popeljejo skozi vse faze skoka. Na skok nas pripravijo tako, da nas pred skokom ne bo strah. Inštruktorji nam morajo namreč zagotoviti, da bomo tik pred skokom iz letala, samozavestni in da nas ne bo strah. To pa lahko dosežejo le tako, da nas opremijo z vsemi pomembnimi podatki ter nas primerno psihično pripravijo.

V takšnih centrih je skok navadno dražji, vendar pa so tečajniki s celotno izvedbo izredno zadovoljni. Ravno zato cena skoka s padalom ni najpomembnejši element celotnega skoka.

Kako naj izberemo primernega ponudnika?

Preden se odločimo za primernega ponudnika, je priporočljivo, da se pozanimamo pri znancih in prijateljih, ki so skok že opravili. Najboljše zagotovilo za varen skok je zagotovo priporočilo, zato se centri za skok s padalom izredno trudijo da je njihova cena skoka s padalom enakovredna ponudbi.

Cenik skokov s padalom, si lahko ogledate na https://www.prostipad.si/.

Tags: , , , , , ,