Lenovo prenosniki

Posted by admin on March 1, 2017 in prenosni računalniki, Uncategorized |

Lenovo prenosniki v naši ponudbi  obsegajo  ponudbo 35 prenosnih računalnikov. Ponudba Lenovo prenosnikov je razdeljena  v več skupin.  Lenovo prenosniki posameznik skupin so prilagojeni osnovnim potrebam in željam največjih skupin kupcev. Na tak način se v eni potezi  v največji možni meri ponudba Lenovo prenosnikov prilagodi večini kupcev in jim dileme ter vprašanja ob nakupu spremeni v preproste, logične in racionalne nakupne odločitve.

Kupec Lenovo prenosnikov tako izbira med ThinkPad in IdeaPad skupino. Prava skupina Lenovo prenosnikov je namenjena kupcem, ki hočejo vrhunski prenosnik z najboljšimi lastnostmi, s katerim bodo kos izzivom pri poslovnih odločitvah, ustvarjanju ponudbe, primerjanju in odločanju med ponudbami in podobnih področjih uporabe, kjer pride do izraza lastnikova kreativnost, sposobnost in obsežnost novih idej in zamisli. Skupina ThinkPad je dovolj obsežna, da se prilagodi vsakim željam in potrebam tipičnega uporabnika tovrstnih Lenovo prenosnikov.

Skupina IdeaPad Lenovo prenosnikov pa že z samo obliko nagovarja kupce, ki si z njim želijo sproščene uporabe in zabave. K temu jih Lenovo prenosniki skupine IdeaPad nagovarjajo z poudarjenimi odličnimi lastnostimi na področju zabavnih ter multimedijskih vsebin, z njimi je mogoče aktivno in sproščujoče preživeti prosti čas.

Izbira Lenovo prenosnikov se tu ne konča, saj lahko kupec  izbira po pisani paleti drugih lastnostih. Kupec lahko svojo izbiro začne, nadaljuje ali zaključi z izborom lastnosti kot je velikost zaslona, vrsto procesorja,različico  operacijskega sistema, kapaciteto delovnega spomina, kapaciteto pomnilnika in podobno.

Lenovo prenosniki so na voljo v različnih velikostih zaslona. Ponudba začne z kompaktnim 11 paličnim zaslonom, nadaljuje prek   12,5, 14 in 15,6 paličnega zaslona,  vse do velikega in preglednega 17,3 palčnega zaslona.

Izbira procesorjev pri Lenovo prenosnikih  obsega izbiro med tremi  Intelovimi opcijami,  Intel i3, i5 in i7,  ponudbo popestrijo možnosti Tegra3  ter AMD procesorjev.

Podobno pestra je pri Lenovo prenosnikih ponudba  kapacitete delovnega spomina. Ponudba začne pri 2 nadaljuje z  4 in 6 ter konča pri zajetnih 8 GB, pri naboru kapacitete pomnilnikov je ponudba še pestrejša, saj sega od 64 prek 320, 500 in 750 vse do 1000 GB.

Lenovo prenosniki so opremljeni z operacijskimi  sistemi Windows, v ponudbi je  je moč izbirat več med seboj različnih generacij operacijskih sistemov, ki se kupcu prilagajajo glede na njegove  zahtevane lastnosti operacijskega sistema. Ponudba operacijskih sistemov Windows obsega :  Windows RT, Windows 7 in 7 professional  ter Windows 8 in 8 professional operacijske sisteme.

Lenovo prenosniki iz naše ponudbe so iz renew in refurbish programa Lenovo prenosnih računalnikov. Skupina renew/refurbish Lenovo prenosnikov je na trgu najboljša ponudba za kupca, ki išče najboljše z vidika nizke cene in odličnih garancijskih pogojev. Renew/refurbish prenosniki Lenovo se delijo v skupino, ki predstavlja neprodano zalogo novih prenosnikov. Ponudnik jih uvrsti v skupino renew/refurbish, kjer v nadaljnjih aktivnostih dobi novo embalažo, ter se uvrsti v ponudbo ponudnikov renew/refurbish prenosnikov Lenovo. Zanje veljajo enaki garancijski pogoji kot za nove prenosnike.  Druga skupina predstavlja Lenovo prenosnike, ki so bili v trgovinah namenjeni praktičnemu seznanjanju in osveščanju kupcev ali neprodani del Lenovo prenosnikov. Predstavniki te skupine Lenovo prenosnikov se vrnejo v tovarno, kjer se najprej z namenom ugotovitve njihovega natančnega stanja in lastnosti temeljito testirajo. Na podlagi rezultatov s testiranja se zamenja vse komponente, ki ne dosegajo visokih standardov kvalitete in zahtevanih lastnosti. Po zamenjavi komponent se prenosniki testirajo, prestani test pa pomeni, da tovarna za prenosnik, njegovo kakovost in lastnosti garantira z enako garancijo kot za nove prenosnike.