Najem storitev za fotografiranje iz zraka

Posted by admin on June 28, 2017 in računalniška oprema |

Najem profesionalne storitve za izdelavo fotografij iz zraka, predstavlja odlično priložnost za demonstracijo vašega projekta ali storitve na unikaten način. S pomočjo fotografij iz ptičje perspektive lahko dobite širok nabor informacije glede stanja vašega projekta. Zabeležite lahko različne faze projekta. Fotografirate lahko težko dostopna mesta.

Snemanje in fotografiranje iz ptičje perspektive

Snemanje in fotografiranje iz zraka je priljubljeno za reklamni material turističnih krajev ter znamenitosti. Turistične znamenitosti lahko predstavite na drugačen način. Vsak turist si pred ogledom ter obiskom kraja ogleda kakšen video ali fotografijo. Zelo pomembno je, da so fotografije ter video visoke kvalitete. Slike visoke ločljivosti omogočajo predpostavke za deljenje spletne vsebine. Snemanje iz zraka je primerno za težko dostopna turistična mesta ter točke. Pogosto se uporabljajo za snemanje sotesk, gor ter planot.

Fotografije za potrebe gradbeništva

Fotografije iz zraka so priljubljene v gradbeništvu za spremljanje projekta. Inženiring podjetja najamejo strokovno usposobljena podjetja za izdelavo fotografij iz zraka ter zračnih posnetkov terena. Na podlagi slik izdelajo terminski plan, plan dela ter logistični transport materiala. Opravijo se tudi geotehnični posnetki iz zraka. Z njihovo pomočjo se izdelajo geotehnični preseki površja. Primerni so za večje projekte. Večji projekti zahtevajo več časa ter sredstev za pripravo potrebne dokumentacije. Dokumentacija je ključnega pomena za uspešnost projekta znotraj zastavljenih rokov.

Zračne fotografije

So pomembne za spremljanje posegov v prostor ter njihova vplive na okolico. Na podlagi zračnih fotografij se lažje spremljajo spremembe v okolju. Predvidijo se posamezne nevarnosti in izpostavijo prednosti področja. Omogočajo lažje reševanje problemov zaradi nesoglasij okoliških prebivalcev. Slike so visoke ločljivosti do 16 MP v RAW formatu. Omogočajo posnetkov iz zraka v izjemni ločljivosti HD ali 4k ločljivosti. GPS omogoča natančno določanje lokacij, katere se lahko uporabijo tudi za geodetske storitve. Čas snemanja je omejen na 20 min. Fotografiranje ter snemanje iz zraka se izvaja s pomočjo drona. Le-ta potrebuje izjemno majhen prostor za vzletanje ter pristajanje.